Extra Kenmerken: Webmail: Roundcube

Gemiddelde leestijd: 1 min

Om toegang te krijgen tot webmail, klik op de link “Extra Kenmerken” in het hoofdmenu van het controlepaneel, en vervolgens op de link “Webmail :Roundcube”.

Voer eerst je volledige e-mail adres in het “E-mail” veld. Voer vervolgens je wachtwoord in. Klik op de “Login” knop.

Belangrijk: Om in te loggen met jouw standaard e-mailadres (control-panel-gebruiker@jouwdomein.nl), voeg je @jouwdomein.com niet toe aan de inlognaam voor webmail. Als je bijvoorbeeld inlogt in het controlepaneel met de gebruiker “test”, gebruik dan alleen “test” (zonder de aanhalingstekens) om in te loggen in webmail. Alle andere mailaccounts moeten zich aanmelden met accountnaam@jouwdomein.nl.

Opmerking: Voor geavanceerde SPAM filtering raden wij je aan SpamAssasin te gebruiken. Om SpamAssassin in te schakelen selecteer “E-Mail Manager” in het Configuratiescherm, klik dan op “SpamAssasin” Instellingen link en druk op de “Schakel SpamAssasin in” knop.

Je krijgt een gedetailleerd keuzemenu te zien, waarin je wordt gevraagd hoe je met spam-mails moet omgaan en wat de drempel van de spam moet zijn.