Elementor toetsenbord shortkeys

Gemiddelde leestijd: 1 min

In dit artikel leggen we uit hoe je shortcodes kunt toevoegen aan een WordPress pagina met behulp van de Elementor website builder. Je kunt shortcodes ook toevoegen met de gewone teksteditor widget, maar de shortcode widget is veel krachtiger omdat je kunt zien hoe de shortcode eruit ziet zonder naar de preview mode te gaan. Het wordt automatisch gerenderd.

WordPress toetsenbord shortkeys

• Ctrl + Z = Elke wijziging op de pagina ongedaan maken
  • Ctrl + Shift + Z = Elke wijziging op de pagina opnieuw uitvoeren
  • Ctrl + C = Kopieer een sectie, kolom of widget
  • Ctrl+V = plakken van een sectie, kolom of widget
  • Ctrl + Shift + V = De stijl van een sectie, kolom of widget plakken
  • Delete = Verwijder de bewerkte sectie / kolom / widget
  • Ctrl + D = Bewerkte sectie / kolom / widget dupliceren
  • Ctrl + S = Sla uw pagina op in de revisiegeschiedenis
  • Ctrl + P = Schakelen tussen het paneel en de voorbeeldweergave
  • Ctrl + Shift + M = Schakelen tussen desktop-, tablet- en mobiele weergave
  • Ctrl + Shift + H = Ga naar het Geschiedenis-paneel
  • Ctrl + I = Opent de Navigator
  • Ctrl + Shift + L = Opent de sjabloonbibliotheekmodal
  • Ctrl + ? = Opent het Help-venster voor sneltoetsen
  • Ctrl + Shift + E = Opent de Thema-ontwikkelaar
  • ESC = Opent Instellingen en springt naar Afsluiten naar Dashboard

Mac toetsenbord snelkoppelingen

• Cmd + Z = Elke wijziging op de pagina ongedaan maken
  • Cmd + Z = Elke wijziging op de pagina opnieuw uitvoeren
  • Cmd + C = Kopieer een sectie, kolom of widget
  • Cmd+V = plakken van een sectie, kolom of widget
  • Cmd+ V = De stijl van een sectie, kolom of widget plakken
  • Delete = Verwijder de bewerkte sectie / kolom / widget
  • Cmd + D = Bewerkte sectie / kolom / widget dupliceren
  • Cmd + S = Sla uw pagina op in de revisiegeschiedenis
  • Cmd + P = Schakelen tussen het paneel en de voorbeeldweergave
  • Cmd + M = Schakelen tussen desktop-, tablet- en mobiele weergave
  • Cmd + H = Ga naar het Geschiedenis-paneel
  • Cmd + I = Opent de Navigator
  • Cmd + L = Opent de sjabloonbibliotheekmodal
  • Cmd + ? = Opent het Help-venster voor sneltoetsen
  • Cmd + E = Opent de Thema-ontwikkelaar
  • ESC = Opent Instellingen en springt naar Afsluiten naar Dashboard

Wanneer je in Elementor werkt, kun je deze sneltoetsen uitproberen en zien hoe ze werken.