Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail op jouw iPad of iPhone.

Stap voor stap e-mail instellen voor iPad of iPhone

Zet je iPhone/iPad aan en ga naar instellingen.

Scroll omlaag en tik op ‘accounts en wachtwoorden’

Tik vervolgens op ‘Nieuwe account’ en vervolgens onderin op ‘Anders’

Tik op Voeg mailaccount toe

In het nieuwe scherm vul je de volgende gegevens in

Naam

– De afzender die wordt getoond als je een bericht verstuurd (bijvoorbeeld je eigen naam)

E-mail
– Het e-mailadres dat je wilt instellen

Wachtwoord
– Je e-mailwachtwoord

Beschrijving
– De naam waarmee jij wilt dat het e-mailaccount op jouw apparaat wordt aangeduid.

Hostname
– Vul hier: mail.uwdomeinnaam.nl in.

Je kunt nu e-mail ontvangen en versturen via de E-mail app van je iPhone of iPad.

Lukt het niet met instellen? geen paniek, stuur ons een e-mail met (indien mogelijk) screenshots van de instellingen en wij helpen jou bij het instellen van het account.